✔ Unieke producten

✔ Snoezelruimtes op maat

✔ Wij leveren belevingen

Snoezelen in Nederland

Snoezelen is een zintuigversterkende en belevingsgerichte manier van zorg verlenen in Nederland. Dit wordt vaak ingezet bij mensen met dementie, een verstandelijke beperking, maar ook bij peuters. Deze interactieve activiteit prikkelt de zintuigen: het zicht, het gehoor, de reuk, de tast en de smaak. Door te snoezelen, kunnen mensen in zorginstellingen in Nederland beter hun gevoelens en emoties uiten.

Onze bestsellers

Parkpaneel

Waslijn

Bloemenwinkel

Lente Zomerboek

Door te snoezelen in Nederland bevordert u het algehele welzijn van mensen

Door te snoezelen met ons speelgoed ontstaat er een gevoel van geborgenheid en veiligheid. Wij bij Beleefpaneel, onderdeel van Livin’ Ontwerpbureau, verkopen beleef- en voelpanelen en speciale knuffels voor dementerende ouderen, bewoners van zorginstellingen en bijvoorbeeld peuters. Van onze klanten horen wij prachtige verhalen over dementerende ouderen in Nederland die weer herinneringen van vroeger ervaren tijdens het snoezelen. Dit is de grootste drijfveer van onze organisatie. Niet alleen werkt snoezelen goed bij bejaarden, peuters en gehandicapten, maar ook bij mensen met autisme.

We horen graag waar we u mee kunnen helpen!

Bel ons bij vragen en opmerkingen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van snoezelen? Onze snoezelmaterialen worden met veel succes ingezet bij onder andere ouderen met dementie. Bekijk onze projecten om alvast inspiratie op te doen en bel naar 0346-820679 voor een offerte op maat of bij vragen en opmerkingen. Natuurlijk zijn wij ook online te bereiken via ons contactformulier en via e-mail. Stuur uw bericht naar beleef@beleefpaneel.nl. In alle gevallen zullen wij u snel verder helpen.

Bekijk ook deze succesverhalen

Sevagram

Sevagram had de volgende vraag: “Hoe creëren we meer eenheid in de verschillende onderdelen van het gebouw? En hoe zorgen we voor een warme inrichting van het gebouw, waar ook iets te beleven valt?” 

Sint Annaklooster

Sint Annaklooster had de volgende vraag: “Veel bewoners dwalen over de gangen en er is behoefte naar iets dat meer rust brengt.